5 coses a saber sobre la Costa d'Azahar
5 coses que has de saber sobre la Costa d'Azahar

5 coses a saber si estàs pensant a invertir.

Índex de Continguts

La Costa d'Azahar es troba al nord de la Comunitat Valenciana, a la província de Castelló i compta amb un clima increïble i la bellesa de les platges és impressionant. Té més de 130 km de costa, on pots trobar llargues platges de sorra fina, cales precioses, íntimes i acollidores. També té grans parcs naturals i una gran varietat cultural, sense oblidar els seus pobles històrics.

La costa d'Azahar va ser nomenada d'aquesta manera per una flor de cultiu que viu principalment en aquestes terres, el taronger. Els tarongers són per excel·lència pertanyents a la Comunitat Valenciana.

1. El Clima

La Costa d'Azahar compta amb un clima típic de la zona del Llevant, el qual és envejable. La temperatura mitjana anual a l'any ronda els 18º amb hiverns suaus.

Que no se'ns oblidi, que a la costa d'Azahar podrem observar el cel blau i clar, més de 300 dies a l'any. També, cal destacar, que tot això fa que sigui una destinació molt desitjada.

2. La Costa d'Azahar i els seus paradisos naturals

Per als amants del senderisme, de la natura i dels parcs naturals, la costa d'Azahar és una destinació fantàstica. A la costa d'Azahar, es pot gaudir de la Serra d'Irta, que és a Cabanes i el desert de Palmas, que també es troba a la província de Castellon, molt a prop d'aquesta zona.

La Reserva Natural de Columbretes també a la costa d'Azahar, sens dubte pot ser una de les més belles que has de visitar. Aquesta, consta d'una sèrie d'illots que formen una de les àrees protegides més importants de la Comunitat Valenciana, és tot un paradís que és a 56 km de la Costa. Són quatre grups d'illes volcàniques que són perfectes si us agrada el busseig.

3. Costa d'Azahar i la seua història.

Al llarg dels segles, Castelló ha comptat amb diverses civilitzacions, les quals han anat deixant un llegat culturai molta riquesa històrica.

A la costa d'Azahar n'hi ha molts pobles bonics, un d'ells és Oropesa del Mar, on pots gaudir tant de tranquil·litat, com de festes tradicionals o altres esdeveniments, ja que en aquesta localitat es troba Marina d´Or Ciutat de Vacances.

4. La Gastronomia

Una altra de les coses que no es poden oblidar de la costa d'Azahar és la seva rica gastronomia. A la costa d'Azahar predominen els arrossos, el peix, el maric i les verdures. Però sobretot el que més defineix aquesta zona és l'arròs caldós i negre.

5. Viure a la costa d'Azahar

La costa d'Azahar pot ser una destinació perfecta per viure o per fer-ne una inversió de vacances. Després de parlar dels diferents avantatges de la zona, hem pogut comprovar que aquesta costa és una de les més boniques d´Espanya.

A la costa d'Azahar tens una gran varietat de natura, pots gaudir tant de la platja com de la muntanya. Què més pots demanar?

Viure a Oropesa del Mar invertint en un apartament nou amb Inseryal by Marina d´Or

Des d´Inseryal by Marina d´Or volem oferir-te la possibilitat de gaudir de tots els avantatges que la costa d´Azahar et pot brindar. Per això et proposem fer una bona inversió.

Els nostres apartaments a primeríssima línia de platja a Oropesa del mar/ Cabanes, són perfectes per poder gaudir d'aquest habitatge tu, i els qui vulguis.

Aquests apartaments d´obra nova a la costa d´Azahar s´entreguen totalment moblats equipats i llestos per entrar a viure. Això farà més fàcil que t'acomodis al teu apartament a primera línia de platja i amb vistes al mar.

Només t'has de preocupar de gaudir de viure davant de la platja, d'un clima perfecte amb més de 300 dies de sol a l'any, de tot l'oci i la diversió que et possibilita Oropesa del Mar i Marina d'Or. Sense oblidar-se de la felicitat que sentiràs en viure en un apartament a primeríssima línia de platja com el nostre.

 

VINE A VISITAR-NOS!

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Negocis Treball

Per què és més barat comprar que llogar?

Quantes vegades hem pensat que el lloguer és llençar els diners, o pitjor, regalar-los a[Llegir més d'aquest article]

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Estil de Vida Negocis Vacances

És bona idea comprar apartament a Oropesa del Mar?

Aneu-vos de vacances a l'estiu i aprofiteu al màxim el sol, la sorra i el[Llegir més d'aquest article]

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Negocis

Per què pagar renda en comptes de comprar casa teva?

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Estil de Vida Negocis Vacances

Que has de saber abans de comprar apartament a la platja

Si cerques invertir en una propietat immobiliària, comprar apartament a la platja pot ser[Llegir més d'aquest article]

caCatalan