Índex de Continguts

5 claus per escollir la millor zona de residència a València

La Comunitat Valenciana és una destinació perfecta on viure, hi ha molts llocs els quals poden ser idonis per llogar o comprar un apartament.

Quan decidim una zona per comprar un apartament, són moltes les casuístiques, les opcions i els dubtes que ens vénen al capdavant. Per això com més ens informem de les diferents zones, sempre tenint en compte allò que busquem, ens ajudarà a prendre la decisió més adequada possible.

Les claus de lelecció.

Aquestes són algunes de les claus o recomanacions que hem de tenir en compte quan decidim triar una bona zona a la Comunitat Valenciana:

  1. La nostra primera decisió és triar si volem que aquest apartament sigui d'obra nova o de segona mà. La obra nova a València és una de les més cotitzades, ja que la Comunitat Valenciana està dotada d'una gran costa i molta no urbanitzada, per la qual cosa si vols un apartament a primera línia de platja d'obra nova, València és la zona ideal.apartaments en venda a oropesa del mar Des del mirador tindrà vistes excel·lents per visitar apartaments en venda a oropesa del mar
  2. Zona barata: Segons un estudi de Fotocasa, Castelló és la província número 1 on trobareu pisos i apartaments més barats de tot Espanya. Aquest és una de les claus que us ajudaran a economitzar l'elecció de zona a València.
  3. Millor zona si el que busquem és una inversió. Moltes de les localitats de la Comunitat Valenciana són un gran reclam turístic, el qual pot ser un gran incentiu per fer una bona inversió. Sobretot, si el que busquem és compra un apartament d´obra nova a primera línia de platja i llogar-lo períodes vacances o diferents períodes de l'any. Podem aconseguir la inversió perfecta.
  1. Millors localitats de vacances i per viure. La Comunitat Valenciana és molt coneguda per la seva costa, la costa del Llevant, la qual està banyada pel mar mediterrani. Dins aquesta costa, una de les més boniques es troba al nord de la Comunitat Valenciana, aquesta es diu costa d'Azahar, on podem trobar pisos i apartaments de diferents preus davant del mar.

Oportunitats a la zona.

En aquesta zona, trobem la localitat de Oropesa del Mar, molt coneguda per Marina d´Or Ciutat de Vacances. Aquesta localitat és perfecta per estiuejar amb la família o viure a la zona, ja que podeu trobar tot tipus d'oci i serveis. A Oropesa del Mar també hi ha apartaments davant del mar a preus molt competitius i perfectes per fer una inversió.

  1. La millor zona per viure davant del mar. València és un dels llocs on podeu trobar les localitats més boniques de la costa espanyola. Per això qualsevol decisió dins de València és una bona elecció. Si el que busques és lleure i alhora tranquil·litat una de les millors localitats on comprar aquest habitatge com hem comentat amb anterioritat, és Oropesa del Mar, Castelló, ja que en trobar-se al costat de la ciutat de Vacances Marina d´Or pots gaudir de les diferents activitats que qualsevol persona cerca tenir properes al seu habitatge. Una de les platges més boniques a la zona és la platja de Torre la Sal, amb més de 13 km per recórrer i gaudir de la brisa marina cada matí.Capvespre a valència - apartaments en venda a oropesa del mar Bell vespre a València

Conclusió

En conclusió tenint en compte els preus i la qualitat dels diferents llocs on es pot viure a la Comunitat Valenciana, Castelló és una de les ciutats més aconsellables per triar comprar un apartament d´obra nova.

A Inseryal by Marina d´Or volem descobrir-te una llar perfecta per a tu. Als nostres apartaments a Oropesa del Mar/ Cabanes, podràs gaudir de totes les possibilitats que et brinda viure davant del mar en una localitat on trobar el relax i la diversió que busques.

El edifici Ciutat Jardí II es troba a primeríssima línia de platja amb unes vistes envejables, amb accés directe a la platja i amb totes les comoditats que et puguis imaginar. Els apartaments es lliuren totalment moblats, equipats i decorats, a punt per entrar a viure.

Nosaltres volem que els llogaters puguin sentir-se en una llar dotada de tota la bellesa que et pot donar a viure davant del mar. Volem construir la llar dels teus somnis al teu costat.

VINE A CONÈIXER-NOS!

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Negocis Treball

Per què és més barat comprar que llogar?
Llegir més

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Estil de Vida Negocis Vacances

És bona idea comprar apartament a Oropesa del Mar?
Llegir més

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Negocis

Per què pagar renda en comptes de comprar casa teva?
Llegir més

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Estil de Vida Negocis Vacances

Que has de saber abans de comprar apartament a la platja
Llegir més
caCatalan