5 Avantatges de Viure a Oropesa del Mar

Coneix els 5 Avantatges de Viure a Oropesa del Mar

Primer cal saber ubicar Oropesa del Mar, però crec que ja a molta gent li sona, oi?

Mapa Ubicació Oropesa del Mar

Oropesa del Mar és on es troba Marina d´Or ciutat de vacances, lloc on a tots ens ha cridat alguna vegada l´atenció anar, amb la il·lusió de passar unes vacances inoblidables.

Doncs sí, Oropesa del Mar, es troba a Castelló (Comunitat Valenciana), davant del mar mediterrani a la costa llevantina, on podràs gaudir d´un clima extraordinari durant tot l´any. Perquè et facis una idea, parlem que podràs gaudir de més de 300 dies de sol a l'any, tota una enveja per a la gent que viu a llocs on es passa el dia plovent, amb mal temps i un fred horrible a l'hivern. Aquí t'expliquem els avantatges de viure els nostres apartaments a Marina d'Or.

Relax i diversió, un equilibri perfecte si vius a Oropesa del Mar.

Com sabeu, viure a Oropesa del Mar, us pot donar diferents beneficis, i un d'ells és la tranquil·litat. A Oropesa del Mar pots viure tranquil, gaudint de la naturalesa, on podràs relaxar-te fent passeig per les seves platges o llegint un llibre davant del mar.

Per altra banda també pots gaudir de diferents festivitats que es porten al cap de l´any. La vida cultural, social i l'oferta de lleure és present per a qui la vulgui gaudir.

Clima perfecte amb sol més de 300 dies de l'any, vivint a Oropesa del Mar

Viure a Oropesa del mar, significa viure davant del mar mediterrani a la costa Llevantina. On podreu gaudir d'estius càlids i hiverns amb temperatures suaus.

Viure a la costa pot ser un somni fet realitat. Diuen que voler és poder, i viure a Oropesa del Mar i estar de vacances els 365 dies de l'any pot ser aquest somni fet realitat.

Viure al costat de Marina d´Or, a Oropesa del Mar

Marina d´Or és el paradís de vacances per a nens i adults, podem gaudir de tot l´oci que ens proposa aquesta Ciutat de Vacances, el seu propi eslògan ens ho diu, estar de vacances tot l´any si et trobes vivint a Oropesa del Mar junt a Marina d´Or és possible.

Tens 8 parcs de lleure i serveis envejables, com ara el Balneari d'aigua marina més gran d'Europa.

Salut i benestar si vius a Oropesa del Mar

No cal ser un professional de la salut, per saber que viure en un clima càlid i de costa, és beneficiós per a la salut i el teu benestar general. Estar lluny del soroll i de l'estrès de la ciutat, sempre us farà sentir molt millor.

Serveis al teu abast Vivint a Oropesa del Mar

Vivint a Oropesa del Mar, podem gaudir de les seves platges, on algunes tenen accés permès a mascotes.

En viure a Oropesa del Mar al costat del complex de Marina d´Or comptes amb tots els serveis tant bàsics com altres amb gran diversitat de lleure. Parlem que disposes de supermercats, farmàcies, de més de 100 botigues i restaurants, també de diferents parcs amb zones verdes i de lleure, on podràs trobar qualsevol cosa que necessitis o que et vingui de gust fer en el teu dia a dia.

viure davant del mar

Des de Inseryal by Marina d´Or podem fer que aquest somni de viure al costat del mar a Oropesa del Mar es compleixi, és més, no només viure al costat del mar, sinó de viure en primeríssima línia de platja, ja que el edifici Ciutat Jardí es troba davant de mar.

Volem donar-te ja no només el benefici de viure en un lloc privilegiat, sinó que ho facis amb totes les facilitats que et podem proporcionar, per això els nostres apartaments d'obra nova estan totalment moblats, equipats, decorats i llestos per entrar a viure.

Què esperes? Compleix el teu somni de viure al costat del mar mediterrani i vine a conèixer-nos!

 

Sigues propietari per només 688 €/mes


Vull ser propietari

 

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Negocis Treball

Per què és més barat comprar que llogar?
Llegir més

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Estil de Vida Negocis Vacances

És bona idea comprar apartament a Oropesa del Mar?
Llegir més

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Negocis

Per què pagar renda en comptes de comprar casa teva?
Llegir més

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Estil de Vida Negocis Vacances

Que has de saber abans de comprar apartament a la platja
Llegir més
caCatalan