compra-apartament-a-la-platja
Platja Oropesa del Mar / Cabanes (Castelló)
22/12/2021

3 Beneficis que t'aporta prendre el sol.

La pell forma part del sistema immunològic i la resta del cos es beneficia especialment dels efectes del sol. Amb els nostres apartaments a Castelló Oropesa del Mar / Cabanes situats a primera línia de platja, podràs prendre el sol cada dia que necessitis.

1. Aporta vitamina D als teus ossos i dents.

Encara que el sol mai arriba als ossos, la llum ultraviolada ajuda a produir vitamina D a la pell. Recorda que aquesta vitamina és molt important per a la mineralització òssia, que ajuda a l'absorció del calci i fòsfor als intestins. Tot i que la majoria de vitamines i minerals s'han d'ingerir a través dels aliments, pel que fa a la vitamina D, el metabolisme s'emporta «la cirereta del pastís» perquè prevé moltes malalties, gràcies a la radiació ultraviolada del sol. 5 o 10 minuts de llum solar són suficients, 2 o 3 cops per setmana per reposar els dipòsits de vitamina D. Tenir un apartament a primera línia de platja, t'afavorirà perquè hi puguis passar els caps de setmana i aprofitar el sol.

2. Prendre el sol pot millorar l'aparença de la pell.

Si el teu problema és l'acne, la llum solar moderada et pot ajudar, només mitja hora de sol al dia és suficient per millorar l'aspecte de la pell. La clau és que ho prenguis al matí o al final de la tarda, quan no estàs en perill de cremar-te i si no ets més de 30 minuts. Després d'una setmana, la pell recuperarà l'equilibri i es guarirà gradualment; en cas contrari, és possible que hagi desenvolupat «acne destiu», que és un tipus dacne causat pels ingredients humectants del protector solar.

3. El sol estimula les teves defenses

Has notat que a l'hivern després de les vacances tens menys grips i refredats? Està demostrat que el sol incrementa la quantitat de glòbuls blancs o limfòcits, que són els responsables de la primera línia de defensa contra les infeccions. Des d'Inseryal by Marina D´Or tenim a Venda Apartaments a Oropesa del Mar/Cabans i som conscients de la infinitat de beneficis que et poden aportar els nostres Apartaments en venda a Oropesa del Mar/Cabanes a primeríssima línia de platja. Estem situats al costat de Marina d´Or la Ciutat de Vacances. Una Salutació.

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Negocis Treball

Per què és més barat comprar que llogar?
Llegir més

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Estil de Vida Negocis Vacances

És bona idea comprar apartament a Oropesa del Mar?
Llegir més

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Negocis

Per què pagar renda en comptes de comprar casa teva?
Llegir més

Comprar Apartament a Oropesa del Mar Estil de Vida Negocis Vacances

Que has de saber abans de comprar apartament a la platja
Llegir més
caCatalan