La incògnita d'invertir al sector immobiliari

El sector immobiliari espanyol va tancar l?any passat amb molt bones xifres de vendes i segueix a l?alça aquest any. L'interès tant estranger com nacional per la inversió immobiliària espanyola continua creixent a mesura que mercats com el logístic, l'habitatge de lloguer o l'habitatge a la platja esdevenen més atractius. Tot i això, el sector immobiliari va ser un dels sectors que més es va recuperar l'any passat: la inversió immobiliària a Espanya va augmentar més d'un 30% el 2021. El tercer trimestre del 2021 va ser el de més operacions, i va finalitzar amb un augment del 62% a la compra d'habitatge respecte al 2020.

Aquestes xifres es deuen en gran mesura al fet que els inversors veuen el mercat immobiliari com un dels actius que més rendibilitat els ofereix. Al segon semestre del 2021, la rendibilitat conjunta que ens facilita tenir un habitatge de lloguer i la venda d'aquest habitatge va augmentar un 7% interanual, segons informació facilitada pel Banc d'Espanya.

Els béns immobles són una defensa natural contra la inflació, ja que els lloguers tendeixen a pujar juntament amb els preus. Comprar i llogar una casa pot funcionar molt bé a llarg termini si la inversió és adequada. A l'hora de buscar un habitatge per invertir cal tenir en compte que tant en el preu com en la revaloració hi influeixen molts factors interns i externs. El que més es demana en aquest moment són els habitatges que tenen 2 o 3 dormitoris que es troben a primera línia de platja, amb àmplies terrasses per fer lloguers vacances i treure una rendibilitat.

 

Invertir al sector immobiliari

Invertir a Castelló una de les províncies costaneres més barates d'Espanya

Espanya és una destinació excel·lent d'inversió, amb més de 564.569 habitatges venuts el 2021.

Castelló és una de les províncies més atractives per vendre a clients estrangers i nacionals i la cinquena del país quant a destinació de vacances, confirmant el seu lideratge al sector immobiliari. Són diverses les raons que justifiquen l'interès d'invertir a Castelló, entre elles una qualitat de vida, salut, gastronomia i un clima càlid que, juntament amb les seves platges, atrau més de 3 milions de turistes. La seva ubicació estratègica al Mar Mediterrani ofereix àmplies opcions de transport terrestre, marítim i aeri, excel·lents autopistes, un AVE que l'uneix amb Madrid en 3 hores.

Quan decidim invertir al sector immobiliari per comprar un apartament a primera línia de platja a la Costa de Castelló, hem d'analitzar quines són les localitats que més ens interessen per realitzar aquesta compra.

A Castelló hi ha diferents ofertes de venda d'apartaments a la platja, però si el que vols és una barreja entre qualitat, tranquil·litat i diversió, Oropesa del Mar és una de les zones que et pot donar tot allò que busques.

Segons el diari L'economista, s'estima que comprar un habitatge sobre plànol solen resultar un 5% més barat als propietaris, en la inversió d'un habitatge, per això és interessant buscar habitatges d'obra nova a Castelló.

Tenint en compte que comprar un habitatge sobre plànol et pot generar un descompte d'un 5% en la inversió d'un habitatge, és interessant buscar habitatges d'obra nova a Castelló.

Si parlem d'Orpesa del Mar com un dels llocs on podem trobar el conjunt de serveis i riquesa natural de la província de Castelló, hem de parlar de la nostra constructora Inseryal by Marina d´Or una de les més conegudes i amb més reputació en aquest lloc.

A Oropesa del Mar es troba Marina d´Or Ciutat de Vacances, que com el seu propi eslògan indica, és una de les destinacions de la Comunitat Valenciana per excel·lència. A Marina d´Or pots trobar compte amb 8 parcs d´Oci, més de 100 botigues i restaurants. Al complex turístic també podem trobar hotels de 3, 4 i 5 estrelles i el balneari d'aigua Marina més gran d'Europa. Sense oblidar-nos de les extenses platges i les zones enjardinades de més de 300.000m2.

Els apartaments que oferim a primeríssima línia de platja, són d´obra nova a Castelló i es poden comprar sobre plànol. Donem facilitats per fer pagaments de l'habitatge i ens ajustem al teu pressupost pel pagament de l'entrada. Volem que et sigui fàcil complir un dels teus somnis, tenir un habitatge a primera línia de platja davant del mar mediterrani.

Demana més informació

    Deixa un comentari

    L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *